Primitivo Blackberry Maramica za sako

8.000,00 RSD
  • 100% visokokvalitetna italijanska svila
  • Proizvedeno u Italiji, u čuvenoj regiji Komo
  • Ručna izrada
  • 42cm x 42cm
  • Održavanje: hemijsko čišćenje

Odrastajući u italijanskoj regiji Valpolicella, fina vina su oduvek bila deo života Frančeske Serafin. Ne čudi onda, zašto je upravo inspiraciju za svoju “Kolekciju vina”, pronašla u jedinstvenim vinima koja tako dobro poznaje.
Kolekciju vina čini sedam vina proizvedenih u regijama rasutim po celoj Italiji: Amarone, Chianti, Prosecco, Ripasso, Soave, Barolo i Primitivo. Na osnovu svake vrste vina stvara se uzorak, nakon čega se za svaku aromu pravi paleta boja koja asocira na nju. I baš kao što je rekla Frančeska:“Želimo da budemo sigurni da će vlasnik ovog malog komada tkanine, moći da oseti ukus Italije.”
Primitivo
Kolekcija Primitivo inspirisana je ovim moćnim crvenim vinom sa juga Italije, iz prelepe regije Puglia. Počevši od 18. veka, Primitivo je jedno od vodećih vina, popularno zbog svoje prirodno slatke arome, jačine alkohola kao i određene gorčine.
Pet glavnih aroma ovog vina su šljiva, kakao zrno, mahovina, borovnica i sladić. Dizajn svake od ovih maramica podseća na karakterističan buke koji osetite dok pijete neko od ovih vina.

Boja:

Plava Žuta

Materijal:

Svila